Full 1
LAD OS HJÆLPE DIG ALLEREDE I DAG
Søger du en ny medarbejder til dit gartneri?​

Vi har mere end 15 års erfaring indenfor rekruttering af praktikanter til gartnerier

Full 1

Vi har 15 års erfaring

Hos Bixter har vi mere end 15 års erfaring og knowhow, indenfor rekruttering af udenlandsk arbejdskraft, til gartnerier i Danmark.

Lad os tage en uforpligtende snak i dag.

Førende i branchen

Bixter er et førende rekrutteringsbureau af udenlandsk arbejdskraft. Vi rekrutterer engelsktalende personale i hele verden.

Ring til os allerede i dag og hør nærmere.

100% tilfredshedsgaranti

Vi er eksperter i rekruttering af udenlandsk arbejdskraft. Vi matcher din virksomhed med den rigtige profil. Slip for alt besværet.

Vi står klar til at hjælpe dig allerede i dag.

Ansættelsesformer

Vi hjælper dig med at finde din næste gartnerimedarbejder

Lad os finde din nye medarbejder

Hos Bixter gør vi det nemt for dig at finde en ny medarbejder til dit gartneri. Vi har 15 års erfaring i at rekruttere engelsktalende praktikanter til danske gartnerier. 

Vi er et professionelt rekrutteringsbureau med kontorer i flere lande. Vi har stor erfaring og “knowhow” i at levere arbejdskraft til virksomheder på tværs af landegrænser. 

Vi har en stor database med både faglærte og ufaglærte kandidater. Vi matcher den perfekte medarbejder med din virksomhed, så du sparer tid på en længere rekrutteringsproces.

Få svar indenfor 24 timer

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde dig?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig indenfor 24 timer.

Vi står for alt papirarbejdet...

Bixter.work er ansvarlig for alt fra registrering af medarbejder, dokumentation, VISA processen mm. indtil medarbejderen er kommet til Danmark!

Bixter rekrutterer arbejdskraft fra cirka 20 lande verden over. Alle potentielle kandidater er engelsktalende, og har typisk en baggrund indenfor branchen i form af relevant uddannelse.

Du har også mulighed for at ansætte en praktikant i 12 måneders praktik. Under praktikperioden er der fastsat en praktikantløn fra 11.444 kr. pr. måned. 

Når du har valgt din medarbejder, tager vi os af papirarbejdet. 

Vi ansøger medarbejderen hos udlændingestyrelsen, ordner skattekortsansøgninger og når medarbejderen har fået opholdstilladelsen, koordinerer vi sammen med dig om de videre oplysninger. Du får desuden et forslag til ansættelseskontrakt på mail fra os. 

Du kan bruge vores kontrakt, men du må selvfølgelig også lave din egen fx efter overenskomst.

Ring endelig for en uforpligtende snak på +45 71 74 75 04

"Vi sikrer de bedste forudsætninger for en succesfuld rekruttering af din nye gartnerimedarbejder"

CEO - NATALIYA JØRGENSEN

Lad os fortælle lidt om os selv...
Vi har gjort det nemt for dig...

Søger du en ny medarbejder?

Stil dig selv følgende spørgsmål.

Ring til Bixter.com i dag

Fortæl os, hvad du søger.

Vi hjælper dig hele vejen

Slip for al besvær og lad os hjælpe.

Effektiv og billig arbejdskraft

Der er mange gode grunde til at rekruttere arbejdskraft udenfor Danmarks grænser. Udenlandsk arbejdskraft har præcis samme uddannelse bag sig som danske medarbejdere. 

Ofte tilfører udenlandske medarbejdere både nye idéer og mere effektive arbejdsmetoder til virksomheden. Erfaring viser, at udenlandsk arbejdskraft kan give et frisk pust til mange virksomheder, og medarbejderne kan lære noget af hinanden. 

Ved at kigge på udenlandsk arbejdskraft vil det ofte være nemmere at finde flere dygtige kandidater til din virksomhed. 

Udenlandsk arbejdskraft viser sig ofte at være en vej til mere vækst i virksomheden. Udenlandske medarbejdere er ofte en stor gevinst for danske virksomheder og vores samfund. 

I Danmark har vi nogle af de højeste lønninger i hele verden. Det betyder, at Danmark er attraktiv for mange udlændinge at arbejde i. 

Du har derfor mulighed for at finde udenlandsk arbejdskraft som er villig til at arbejde til en noget lavere løn end danskerne – dette er en stor fordel, når din virksomhed skal ansætte nye medarbejdere. 

Udenlandsk arbejdskraft er også en gevinst for Danmark fordi det øger den samlede velstand. Det styrker de offentlige finanser og hjælper virksomheder med at undgå situationer med mangel på arbejdskraft – dette problem løser vi hos Bixter.

Lad os tage en uforpligtende snak

Bixter er et professionelt rekrutteringsbureau med 15 års international erfaring. Vi hjælper virksomheder med at finde den helt rigtige medarbejder med den rigtige profil. 

Hos Bixter evaluere vi alle ansøgere nøje, så du kan være helt sikker på at få det perfekte match. Vi har en stor database med potentielle kandidater herunder både faglært og ufaglært arbejdskraft. Fælles er at vi matcher den bedste kandidat med din virksomhed.

Vi gør en kompliceret proces enkel og nem for din virksomhed. Du skal blot fortælle os, hvilke opgaver du søger en ny medarbejder til. 

Derudover skal du bestemme, hvilke kompetencer din nye medarbejder skal besidde – ønsker du erfaring, specifik uddannelse, faglærte eller må din nye medarbejder være ufaglært. 

Derudover skal du fortælle os, hvilket lønniveau du ønsker din nye medarbejder skal være på. 

Hos Bixter hjælper vi virksomheder med at rekruttere arbejdskraft fra hele verden. Vi har stor erfaring og knowhow, som du kan gøre brug af. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder og ønsker.

At ansætte en ny medarbejder kan være en ressourcekrævende proces. For mange virksomheder er det besværligt at finde den rette profil til sin virksomhed, og det kan ende med at blive en dyr proces. Hos Bixter sparer vi dig for både tid og penge – Lad os tage en uforpligtende snak i dag.