Hvorfor vælge Bixter?

Vi har 15 års erfaring

Hos Bixter har vi mere end 15 års erfaring og knowhow, indenfor rekruttering af udenlandsk arbejdskraft, til landbrug og gartnerier i Danmark.

Lad os tage en uforpligtende snak i dag.

Førende i branchen

Bixter er et førende rekrutteringsbureau af udenlandsk arbejdskraft. Vi rekrutterer engelsktalende personale i hele verden.

Ring til os allerede i dag og hør nærmere.

100% tilfredshedsgaranti

Vi er eksperter i rekruttering af udenlandsk arbejdskraft. Vi matcher din virksomhed med den rigtige profil. Slip for alt besværet.

Vi står klar til at hjælpe dig allerede i dag.

Vi har jobsøgere fra hele verden

Bixter rekrutterer arbejdskraft fra cirka 20 lande verden over. Alle potentielle kandidater er engelsktalende, og har typisk en baggrund indenfor branchen i form af relevant uddannelse.

Du har også mulighed for at ansætte en praktikant i 12 måneders praktik. Under praktikperioden er der fastsat en praktikantløn fra 11.444 kr. pr. måned. 

Fuld kundeservice

Vi yder 12 måneders kundeservice for både dig og din medarbejder, eller så længe ansættelsesforholdet er gældende.

Ring endelig for en uforpligtende snak på +45 71 74 75 04

Nem adgang til nye medarbejdere

Vi finder din medarbejder ud fra dine ønsker. Du bestemmer opstart, løn, kvalifikationer og vilkår.

Vi har en stor database af EU medarbejdere der er klar til at starte med at arbejde, indenfor en kort tidshoristont.  

Der ud over arbejde vi sammen med landbrugsuddannelser i over 20 forskellige lande, for at rekruttere studerende til et 12-måneders praktikforløb.

En kontrakt laves for 12 mdr af gangen, med mindre det er sæsonmedarbejdere. Du er velkommen til at forlænge kontrakten med din medarbejder efter de 12 måneder.

Vi står for alt papirarbejdet...

Bixter.work er ansvarlig for alt fra registrering af medarbejder, dokumentation, VISA processen mm. indtil medarbejderen er kommet til Danmark!

Når du har valgt din medarbejder, tager vi os af papirarbejdet. 

Vi ansøger medarbejderen hos udlændingestyrelsen, ordner skattekortsansøgninger og når medarbejderen har fået opholdstilladelsen, koordinerer vi sammen med dig om de videre oplysninger. Du får desuden et forslag til ansættelseskontrakt på mail fra os. 

Du kan bruge vores kontrakt, men du må selvfølgelig også lave din egen fx efter overenskomst.