fbpx

Landbrukstjenester

Trainee.jpg

Vi samarbeider med de største landbruksuniversiteter i 25 lande. Derfor tilbyr vi dyktige praktikanter med landbruksutdanning, de fleste har førerkort, og alle er dyktige i engelsk.

Vi vil ta hånd om papirarbeid, ambassade- og innvandringstjenester, sørge for ankomst og hjelpe praktikantene med transport og inngang.

I en periode på 6 måneder tilbyr vi hjelp og kundeservice for både bonde og praktikant.

Som Norsk bonde må du hjelpe praktikanter med følgende:

Noen praktikanter kommer direkte med buss, andre kommer med fly og må hentes på flyplassen.

En bolig for arbeideren, som de selvfølgelig vil betale for å leie.

Et besøk ved Polisen din lokale kommune for ett sivile registreringsnummer. Vi vil gi deg ytterligere informasjon om anledningen.

Hjelper med å sette opp en bankkonto, hvis praktikanten ikke er i stand til det selv.

Vi har networks i flere EU-land. Vi tilbyr både faglærte og ufaglærte med gode praktiske evner. Den nye ansatte kan begynne å jobbe i løpet av veldig kort tid. Vi vil hjelpe arbeideren med å ordne transport til Norge. Vi vil gi deg en arbeidsavtale, men du kan bruke din egen om du ønsker det. 

Du mottar en prøveperiode på en måned med alle EU-arbeidere, hvor vi vil bytte ut arbeidstakeren hvis de ikke er riktig match.

Vi tilbyr dyktige ukrainske arbeidere med god arbeidserfaring fra Danmark og andre nordiske land. Det store flertallet av våre arbeidere har gått gjennom en fire år lang landbruksutdanning i Ukraina, og alle snakker engelsk. 

Vi vil ta vare på papirene, så det eneste du trenger å gjøre er å føre dem til det lokale servicesenteret for utenlandske arbeidstakere. Du får en prøveperiode på en måned, hvor vi vil bytte ut arbeidstakeren hvis de ikke er riktig match for deg

Hvis du trenger en arbeider i en kort periode, kan vi også arrangere for sesongarbeidere. Arbeideren er fremdeles din ansatt. Vi rekrutterer, avtaler lønn osv. I henhold til vilkårene dine. Vi har en rekke dyktige sesongarbeidere som leter etter jobber innen alt fra gartneri, griser, storfe, mink og fjørfe til sortering, hagearbeid, maskindrift og håndarbeid. Sesongarbeidere er vanligvis ansatt i op mott 6 måneder, men sørg for å ringe oss for å lage en ordning som passer dine behov

Vi kan også hjelpe deg med papirarbeidet for en ansatt du har funnet i utlandet selv. Prisene varierer avhengig av den ansattes yrke og hvilken type oppholdstillatelse som kreves